yoga studio

Pitch jezelf met video 7 december

Pitch jezelf met video in deze unieke Workshop!

Ben jij een gepassioneerde kenniswerker met een eigen praktijk? 

Je hebt vast wel eens gehoord van personal branding, maar misschien weet je nog niet goed hoe je dit kunt toepassen om voor jouw praktijk meer betalende klanten te genereren. Het kan lastig zijn om jezelf te presenteren, bijvoorbeeld op business clubs om een potentiële klant te overtuigen waarom jouw diensten van onschatbare waarde zijn. En dat geldt ook in de online wereld: hoe ga je daar jezelf als merk krachtig profileren? Deze uitdagingen staan centraal in onze workshop, waarin we je meenemen in een reis van zelfontdekking en praktische toepassingen.

Ben je het met ons eens dat een videopitch waarin jij jezelf introduceert aan je markt de ultieme manier is om jezelf te profileren? Dat is precies wat je gaat doen op deze dag. Met gegarandeerd succes. 

Wat kun je verwachten? 

In onze workshop draait alles dus om JOUW profilering. We onderzoeken wie jij bent als merk, wat jou onderscheidend maakt en hoe je kunt aantonen dat jouw diensten ‘value for money’ opleveren.

Wat gaan we behandelen?
• Ontdek waarom je tot nu toe moeite hebt gehad om jezelf overtuigend te presenteren.

• Reken af met valse overtuigingen die je tot dusver belemmerden.
• Leer hoe je krachtig kunt communiceren en pitches kunt maken die resoneren.
• Vind jouw onderscheidende kracht, zowel in Unique Selling Points (USP’s) als Emotional Selling Points (ESP’s).
• Ontdek hoe je zelf een overtuigende video pitch kunt maken en drempels voor online videocontent kunt wegnemen.
• Ga ontdekken hoe jij nu eens echt een wervende pitch laat opnemen op video die je meteen kunt inzetten in je socials en website.

Deze workshop biedt niet alleen kennis, maar ook stevige impulsen voor persoonlijke groei. Je zult barrières overwinnen, zelfvertrouwen opbouwen en werken aan een pakkende pitch die wordt vastgelegd op video.

De trainers:

Je maakt in deze workshop kennis met Rob Overgaauw, merkeigenaar van elevatorpitchonline.nl en expert met 12 jaar ervaring in personal branding en videoproductie. Hij combineert de zakelijke wereld met de diepere menselijke aspecten om jou te helpen excelleren. De co-trainer is Hans Cijs, voormalig marketing director bij een grote corporate.

Wat kun je verwachten?
• Strategische en praktische inzichten voor meer diepgang in jouw professionele zijn.
• Leer hoe je je stem en persoonlijk leiderschap inzet om zelfverzekerd voor een publiek te staan.
• Ontdek hoe jouw perceptie van waarde en verwachtingen je presentatie beïnvloeden en hoe je daar op stuurt.

Vrijwel alles draait om perceptie en resoneren. Als jij en jouw verhaal resoneren met je potentiële klanten, zal succes volgen. En dat alles begint met het laten resoneren van jouw verkoopverhaal met je eigen identiteit en missie.

Deze workshop is geschikt voor:

Iedereen met een eigen praktijk in de zakelijke dienstverlening, die aan hun zichtbaarheid willen werken. Zowel starters als geroutineerde freelancers. Bijvoorbeeld, professionals met een yoga studio, coaches, consultants, trainers, makelaars, advocaten, mensen met een spiritueel beroep, therapeuten. 

Geef en ontvang feedback in een kleine groep van maximaal 8 deelnemers. Je zult feedback geven en ontvangen om te groeien als professional.
Laat jouw videopitch opnemen, zowel met je smartphone als met professionele camera’s. De videobeelden van jou worden gemonteerd tot een overtuigende pitchvideo, die je meteen kunt posten op LinkedIn en je website.
Versterk je netwerk in een inspirerende omgeving waar je veel gaat leren over jezelf.

Praktische informatie:
• Locatie: Art of Life Brielle
• Normale prijs: €199,00 (excl. btw) Speciale aanbieding: Nu slechts €179,00, inclusief een heerlijke lunch

• Datum: 7 december 2023
• Workshop duur: 10:00 uur – 16:30 uur (inloop 09:30 uur)

Reserveer hier je ticket: https://www.ticketkantoor.nl/shop/pitch

Mis deze kans niet om jouw personal branding naar een hoger niveau te tillen en schrijf je vandaag nog in!