Ervaringen

Dit zeggen anderen:

Liefdevol inspireren

Monique Sajet is een bevlogen docent. We hebben haar leren kennen tijdens onze eerste dans ervaring en waren gelijk geraakt door haar liefdevolle inspirerende manier van lesgeven. Haar voorbeelden zijn inspirerend en geeft je het gevoel van ‘’ik wou dat ik me zo expressief kon uiten!’’. Ook voel ik me uitgenodigd dat gevoel er helemaal te mogen zijn te ervaren. Qua zelfontwikkeling heb ik grote stappen gemaakt. Ik durf mezelf meer te laten zien. Monique heeft een sterk magnetische werking op mensen die zich op hart- niveau durven open te stellen. Ik raad Moniques trainingen en workshops aan voor mensen die via lichaamswerk hun zelfontwikkeling willen vergroten en vreugde ervaren bij het verbinden met mensen. Want we willen allemaal erkent, gezien en gehoord worden. En dat lukt zeker bij de workshops van Monique.
Art of Life Brielle favi
Timo Boudewijn
Rozenburg

Vrijer bewegen

In januari nam ik me voor mij vrijer te gaan bewegen en mijn angst voor dansen los te laten. Het bleef een voornemen tot mijn zus mij vroeg voor een week ademwerk en yoga in Frankrijk. Ik kwam uit een burnout en had last van paniekaanvallen. Zes weken voor aanvang ontving ik een mail dat die cursus niet doorging en tot mijn schrik moest ik kiezen voor biodanza en vond het doodeng. Ik had contact met docent Monique Sajet en zij stelde me direct gerust. Toch vond ik het spannend. De manier waarop Monique ons begeleidde maakte dat ik al na de derde dag het gevoel had dat dit precies was wat ik nodig had. Die week gingen we een keertje avonds wat drinken waar levende muziek was en ik was zowaar de eerste die begon met dansen voor het eerst in mijn leven.Ik was verbaasd over mezelf en heb enorm genoten. Het was een onvergetelijke en wonderlijke week.Ik woon te ver van Monique om wekelijks bij haar te dansen maar dans nu wekelijks bij mij in de buurt. Een tijd geleden kon ik even niet dansen en kwam er achter hoe belangrijk dansen was voor mijn levenslust/vitaliteit is geworden. Uiteindelijk ben ik enorm dankbaar dat de adem en yogaweek niet doorging. Ik haal nog steeds adem en wat veel belangrijker is; IK DANS HET LEVEN!
Art of Life Brielle favi
Pita van der Veen
Alkmaar

Magie

Nagenietend met een kop thee kijk ik terug op de MAGIE van gisterenavond. Sinds een aantal weken dans ik om de levensenergie weer te mogen ervaren, de vrouw in mij te mogen ontdekken en de kracht van het hart weer te omarmen. Zodra de muziek start worden de onbesproken woorden gedragen door de melodie van het lied. Het lichaam reageert op dat wat het voelt en geeft het een impuls tot bewegen. Op de vloer zijn we een en bewonderen we de schittering in elkaars ogen. De verbindingen zijn puur en oprecht, ik voel de energie stromen en mijn liefde vloeit mee. Tranen rollen over mijn wangen. Ik geniet. Ik ben het waard om van te houden, ik ben het waard om liefde te geven. Dit zelfontplooingsproces doet mij ZO goed, dank je wel Monique.
Art of Life Brielle favi
Wanda
Deelneemster wekelijkse lessen biodanza

Bewegen vanuit je hart

Via een goede vriend kwam ik in contact met Monique een het klikte direct! Wát een bijzondere vrouw! Open en warm, het voelde direct heel hartelijk. Ik ben dol op dansen en besloot naar een biodanza avond van Monique te gaan om te ervaren hoe deze dans wordt uitgevoerd. Een verrijking van mijn leven, heerlijk vrij bewegen op prachtig gekozen muziek, mijn hart ging open. Het thema dat Monique behandelde was dat van de Godin in onszelf. Samen met andere vrouwelijke deelnemers dansten we de thema’ s uit. Wat een mooie ervaring, best wel confronterend ook, iets om over na te denken de dagen erop! Ik was wel gelijk ‘om’ om vaker de haar lessen te volgen. Gevarieerde thema’s, zomers ook buiten op mooie locaties. Monique geeft les vanuit haar hart. Een ‘vakvrouw’. Zij ís denk ik biodanza, betrokken, enthousiast, gevoelsmens, en ja, een mooi mens!!
Art of Life Brielle favi
Germaine Compier
Operazangeres