Dans jouw leven

Biodanza

Biodanza is voor iedereen die houdt van  bewegen op mooie muziek, jong of oud, soepel of stram, man of vrouw, iedereen is welkom op dinsdag om 19.30u of vrijdag om 09.30u. Wil je meedansen? Neem drie proeflessen voor € 33,- en ervaar de kracht en plezier van verbinding. Voel je vitaler, gelukkiger en speelser dan ooit tevoren. Sommige van mijn dansers gaan veel beter. slapen, worden creatiever en gaan zijn meer tevreden met hun leven. Wil jij dat ook? Kom en dans met mij.

Stuur een appje naar 0631908910 en ik reserveer jouw plekje!

Dans jouw leven!

Danielle Niesten yoga

Yoga for you

 • Maandag van 19.15 – 20.30u  geeft Linda hatha yoga. Bij deze vorm is het doel uit je hoofd te komen. Door middel van de houdingen, juiste ademhaling en meditatie zal je zowel mentaal als fysiek voordelen ervaren. Het is een rustige vorm van yoga, de les begint met de aandacht naar binnen te brengen doormiddel van een kria sessie (hoe voel ik mij vandaag zowel mentaal als fysiek), daarna doen we ongeveer 8 houdingen waarbij je echt gaat (na) voelen wat een houding jou heeft gebracht, we eindigen met een meditatie en kopje heerlijke yogi tea. Deze vorm van yoga is voor iedereen.
  ‘ Ik kijk er naar uit je te mogen ontvangen in mijn lessen Je hoeft niets mee te nemen, kleding wat lekker zit. Aanmelden via een appje. Mijn nummer is 06 20 42 97 83. ‘
  Namaste, liefs,
 •  
 •  Met Easy Flow van 09.00 tot 10.00u vergroot je op woensdagmorgen je spierkracht en souplesse, verbeter je je concentratie en leer je luisteren naar je lichaam. Door te bewegen op het ritme van de adem ontstaat er meditatie in beweging. Start je dag energiek positief en in balans.
   
  Yin yoga
  Iedere woensdag van 10.15u-11.15u. Door het rustige en meditatieve karakter van de les is wat de meeste deelnemers aanspreekt. De houdingen worden een paar minuten vastere houden, wordt het bindweefsel langzaam opgewekt en gehydrateerd. Tegelijkertijd stimuleer je de energielijnen die door het bindweefsel lopen, zodat energie weer vrij kan stromen. Yin yoga geeft ruimte en helpt je spanning los te laten. 

  Aanmelden online reserveren: 

   

   

 • Donderdag iyengar yoga van 20.00 tot 21.00u, waarbij precisie en concentratie sleutelwoorden zijn. De bedenker noemt men de Michelangelo van de yoga., app Lauren op 0610275924 voor aanmelde
Tjarco in Art of Life Brielle

Kookworkshops

Samen eten is olie voor de vriendschap. Reserveer  een kookworkshop in onze sfeervolle keuken. Bel 0631908910 en Let’s Celebrate Life!

dans je leven en geniet!