biodanza geeft plezier en is goed voor je fysieke en mentale welzijn

Biodanza, de dans van het leven

Biodanza

Biodanza is voor iedereen die houdt van  bewegen op muziek, jong of oud, soepel of stram, man of vrouw. 

Monique is in 2014 afgestudeerd als facilitator met haar monografie ‘ wie ziek is geworden door de beschaving kan genezen door te dansen’. Haar levensmotto is dan ook synoniem aan biodanza. : dans het leven!

Je kunt wekelijks dansen op dinsdagavond, inloop 19.30u, aanvang 20.00u, dit is een wat meer gevorderde groep.

Ook op vrijdagmorgen geeft Monique biodanza, inloop om 09.30u, aanvang 09.45u., einde rond 11.15u.

Wat neem je mee? Een open blik en een goed humeur, draag iets wat comfortabel zit, laagjes en neem een flesje water mee. Dansen is leuk en je conditie zal ook met sprongen omhoog gaan. Dans is goed voor zowel ons lijf als ons geestelijk welzijn.

Een workshop bestaat altijd uit een actief gedeelte op gepassioneerde muziek waarbij je expressie geeft aan je gevoel en je personality. Het tweede gedeelte is meer verstillend op klassieke muziek of mantra’s, in dit gedeelte ga je meer naar binnen, maak je verbinding met je diepere lagen in jezelf en met de mensen om je heen.

Deelnemers gaan beter slapen, leren hun  grenzen beter kennen en voelen  wat ze willen met hun leven.

Biodanza een speelse methode voor persoonlijke ontwikkeling. Je word er blij van en je gaat stralen. Check hier voor meer informatie en biodanza bij jou in de buurt.

Wil jij proeven of biodanza iets voor jou kan zijn? Neem drie proeflessen voor € 33,- en ervaar de kracht en plezier van verbinding in een veilige setting.

Voel je vitaler, gelukkiger en speelser. Mijn dansers gaan beter slapen, worden creatiever en meer tevreden met hun leven. Stuur een apje naar 0631908910 en ik reserveer jouw plekje op weg naar levenskunst.

Dans jouw leven!

Godinnen-training

Maandag van 19.14 tot 20.30u kun je met hatha yoga ontspannen en uit je hoofd te komen en ga je mentaal en fysiek voordelen ervaren. Hatha is een rustige vorm die start met aandacht naar binnen brengen, daarna houdingen waarbij je voelt wat een houding jou brengt en eindigen met meditatie en thee.Deze yoga is voor iedereen. Aanmelden kan via Linda 0620429783

Woensdag van 10.00-11.15.u Kundalini yoga met Karin Palts, helpt je kalm, gecentreerd en helder te blijven tijdens alle uitdagingen van je leven. 

Je voelt je vitaler en energieker. Een les bestaat uit een combinatie van fysieke bewegingen ademhalingsoefeningen, ontspanning, meditatie en mantra’s.

Typisch voor Kundalini is dat er in de houdingen bewogen wordt om de energie op te wekken. Aanmelden via 0646464632 of check haar site hier.

Tjarco in Art of Life Brielle

Kookworkshops

Samen eten is olie voor de vriendschap.

Reserveer  een exclusieve  kookworkshop met vrienden of collega’s en proef jouw  Ayurvedische gerechten met het mooiste uitzicht van Brielle.

Bel 0631908910 om de diverse mogelijkheden te bespreken voor een workshop of private dining.

Kom genieten in Art of Life Brielle

biodanza betekent letterlijk de dans van het leven