Arrangementen

trainen en overnachten in historisch errfgoed

Art of Life Brielle werkt nauw samen met het Poorter Boutique Hotel op zeven minuten wandelen. De elf exclusieve kamers ademen allen een andere sfeer en een overnachting is een beleving. Elke kamer is uniek. De markante inrichting maakt uw verblijf persoonlijk; echt een thuisgevoel net als in Art of Life. Het is heerlijk na uw vergadering, workshop of training neer te strijken in dit hotel met knusse bar en uiterst vriendelijk personeel. 

Verleng uw ervaring met een overnachting

Art of Life Brielle Poorter Hotel

Project Jij

Een week exclusieve aandacht inclusief coaching, yoga, massage en afgestemde maaltijden.

Alleen maar positief

Wat een liefdevolle plek heb jij gecreëerd in het mooie stadje Brielle. Voor mijn bedrijf kwam ik om inspiratie op te doen en heb mezelf er maar bij gepakt:)Wat heerlijk, met tips van jou, een wandeling samen, de fiets die ik mocht gebruiken, een massage en als laatste nog een heerlijke verrassing. En ondertussen vroeg je je af of ik het wel naar mijn zin had, of ik nog iets wilde:) Lief mens je hebt echt een super geweldige plek en het is echt een aanrader voor iedereen die heerlijk verwend wil worden in een heerlijk huis waar liefde, rust en gezelligheid heerst. En waar van alles mogelijk is!Bedankt voor alles. Ik ben weggegaan als op en top vrouw en met een goede focus voor mijn bedrijf en mezelf. Er valt nog zoveel te vertellen, alleen maar positief, ga hier maar gewoon levenskunst beleven! Mijn dankbaarheid is groot.
Art of Life Brielle favi
Mirjam
Deelnemer aan Project JIJ

Choco beleving in Brielle

We werken nauw samen met het team van choclade atelier Doosje van Lobs. Speciaal voor uw team ontwikkelen wij een workshop en nemen uw gasten een chocolade hart naar huis om nog even na te genieten van hun bezoek aan Brielle.

Art of Life collage